Spørgsmål ?

Så prøver jeg at give svar ...

At holde et bryllup er noget de fleste kun prøver en gang i livet og derfor er der mange spørgsmål som vil presse sig på.

Jeg prøver her at give svar på de fleste spørgsmål omkring forberedelse og selve den store dag, set med bryllupfotografens øjne. Er der spørgsmål, som ikke er besvaret nedenfor, så tøv ikke med at kontakte mig.

Ofte stillede spørgsmål

FAQ

01.

Kan vi holde et møde inden brylluppet ?

Ja, det er supervigtigt, at vi mødes inden brylluppet. I som par slapper meget mere af på dagen, når I har mødt fotografen inden brylluppet. Det giver også lejlighed til at få planlagt dagen i detaljer.

02.

Hvordan med betaling ?

Ved booking af fotografen betaler I et depositum på 2000 kr. Dette depositum refunderes ikke ved aflysning.
Jeg sender en faktura på restbeløbet en uge før brylluppet, som kan betales inden brylluppet eller på selve dagen

03.

Hvordan modtager vi vores billeder ?

Redigering af jeres billeder tager 3 - 5 uger, hvorefter I modtager en USB nøgle med alle billederne.
I modtager også et online galleri, hvor I efterfølgende kan bestille print i foskellige størrelser. Dette galleri kan I også dele med familie og venner. Galleriet forbliver online i 2 år efter brylluppet.

04.

Får vi billederne i høj opløsning ?

Jeg leverer billederne i maximal opløsning, men jeg vil foretrække at I bestiller jeres print hos mig. På den måde kan I være sikre på en optimal kvalitet til jeres smukke billeder

05.

Hvad med aflysning ?

Hvis I bliver nødt til at aflyse, så refunderes depositum ikke. Dette skyldes at jeg har reserveret datoen til jer og sikkert har afvist andre brudepar. Depositumet går også til min forberedelse inden brylluppet.
Bliver jeg nødt til at aflyse (jeg har endnu ikke aflyst et bryllup), så vil jeg i første omgang prøve at finde en anden fotograf til jer. Lykkedes det ikke, så refunderer jeg naturligvis jeres depositum.

06.

Portrætbilleder, hvor lang tid tager det ?

Det er vigtigt at prioritere potrætbillederne efter vielsen. Mange brudepar vil gerne hurtigt til receptionen og festen, men det er ofte portrætbillederne, som bliver de bærende billeder fra brylluppet.

Vi skal afsætte ca. en time til portrætbillederne. Dertil kommer evt. transporttid.

07.

Deler I vores billeder online ?

Ja. Vi vil elske at dele de smukke billeder af vores brudepar. Det er den måde at vi kan vise fremtidige brudepar vores stil og hvilken kvalitet vi leverer.
Vi I ikke ønsker dette, så giv besked om det på vores planlægningsmøde inden brylluppet.

08.

Hvad gør vi hvis vejret er dårligt ?

Det danske vejr kan være lunefuldt, men i højsæsonen fra april til september plejer vi at have godt vejr.
Vi har fotograferet mange bryllupper og med tiden lært hvordan vi omgår dårligt vejr, såsom fotografering i ly for regnen og flytning af portrætbillederne til senere på dagen, hvor der er ophold i vejret.